Canecon

Buku

Minum air dengan sendirinya adalah satu cara untuk membantu mengalirkan badan racun setiap hari, tetapi dengan beberapa bahan mudah, anda boleh mengubah air ke dalam karya pembersihan dan menuai lebih banyak manfaat daripadanya. Ini adalah sesuatu yang boleh anda lakukan setiap hari, atau sebagai sebahagian daripada program pembersihan.

Air Lemon Hangat

Salah satu cara yang paling mudah dan paling berkesan untuk membersihkan tubuh anda setiap hari adalah dengan meminum air limau hangat pada waktu pagi sebelum sarapan pagi.

Air Tembikai

Ini tidak boleh dibuat dengan mudah. Apa yang anda perlukan adalah semangka dan air! Semangka membekalkan air dan mencipta bau dan rasa yang manis.

Air Spice Apple

Epal, kayu manis dan anise bintang dalam rasa air ini lazat, dan juga kelihatan hebat. Ia membantu mencerna selepas memakan makanan selesa.

Produk kami


Mengenai:

Anda boleh mencari lebih banyak idea di sepanjang halaman Canecon juga. Buku ini mengandungi banyak maklumat berguna mengenai proses pembersihan, faedah dan mengapa anda harus mula melakukannya.

Bahan-bahan:

Sejarah dan Asal-usul Teh

Pertempuran The Beverages

Rancangan Pembersihan 14-Hari Anda

The Body Cleanse Lifestyle

Walaupun kita hidup dalam dunia yang sangat sibuk, kita boleh mengambil penjagaan yang lebih baik terhadap tubuh kita dan kesejahteraan kita secara keseluruhan. Buku ini akan menunjukkan kepada anda bagaimana.

Harga: € 13.99

Perintah Hari Ini